Oriflame = lehetőség

 

 

Üdvözlöm!

 

Bodzsárné Kati vagyok. Ha a végzettségemet nézzük, okleveles adótanácsadó, ha a foglalkozásomat: büszkén mondhatom, hogy főállású Oriflame szépségtanácsadó.

 

1992 februárjában regisztráltak Oriflame disztribútornak és azonnal tudtam, hogy ezt nekem találták ki, ez az én nagy lehetőségem.

 

Amit eddig elértem, mindent az Oriflame-nek köszönhetek. Mindig emlékezni fogok az első Gold konferenciára Svédországban: az Oriflame nélkül soha nem jutottam volna el a Narviki kikötőbe, és a vikingek földjére. A gyémánt konferenciák közül nem az első hagyott bennem maradandó élményt, pedig az is csodálatos volt Indonéziában, a Bali szigeten. Az igazi lenyűgöző élményt Afrika adta: Elképzelni nem lehet azt a békét, azt a nyugalmat, azt a természeti csodát, amit Zambia tud nyújtani.

 

Frankfurtban, amikor felszálltunk a repülőgépre, elővettük a programot, és tobzódtunk benne. Tudtuk, hogy 11 órás út áll előttünk Johannesburgig, és utána még 2 óra Livingstonig, és mi lelkiekben már ott voltunk Livingstonban, a Zambezi folyó partján a Viktória vízesés közelében, meg az afrikai szafarin.

 

A repülőgépen az előttünk ülő férfi felállt, és elnézést kért, hogy belehallgatott a beszélgetésünkbe, de szeretné tudni, melyik az a cég aki ilyen fantasztikus programot tud szervezni. Mi büszkén mondtuk, hogy ez az Oriflame.

 

Erre ő megkérdezte, hogy mennyibe kerül ez nekünk. Mosolyogva válaszoltuk, hogy fogalmunk sincs róla, hiszen ez az út a programokkal egy ajándék számunkra. Mondtuk, hogy mi ezért nem pénzzel fizetünk, mi ezért megdolgoztunk, és ez egy konferencia névre hallgató kényeztetések sorozata.

 

Erre ő csodálkozva mondta, szinte magának, hogy ez a cég egy világbajnok, ez egy világbajnok cég, elmondta vagy háromszor, és leült. Sokáig csengett a fülemben ez a pár szó, és utána elfelejtettem. Megérkeztünk Livingstonba.

 

Elfoglaltuk helyünket Zambiában, a Zambezi folyó partján, és elindultunk a Viktória vízesés felé. Láttuk a fehér füstöt, hallottuk a víz dübörgését, és amikor közvetlen közelről megláttuk a világ egyik természeti csodáját, újra hallottam a férfi hangját: "Ez a cég egy világbajnok."

 

Igen, valahogy az első perctől éreztem, hogy egy különleges helyen vagyok, ahol megbecsülik a munkámat, csak így megfogalmazni nem tudtam.

 

Hogyan lehet ezt megcsinálni? Először is dönteni kell, hogy mit akar. Én mindig tudtam, hogy mit akarok, és azt is, hogy mit kell tenni érte.

 

 

Mi hiányzik az Ön életéből?

 

Anyagi biztonság? Karrier lehetőség? Utazások?

 

Gondolkozott már azon, hogy mennyi pénzre van szüksége ahhoz, hogy anyagi biztonságban éljen?

 

Gondolt-e már arra, milyen fantasztikus érzés bejárni a világot, és közelről szemlélni a világ természeti csodáit?

 

Mit szólna hozzá, ha 3 hetente, évi 17-szer kapna fizetést, évi 12 helyett?

 

Mit jelentene az Ön számára az, ha biztonságban élhetne, mert olyan helyen dolgozik, ahol nincs létszámleépítés?

 

Mit szólna egy olyan munkalehetőséghez, ahol megbecsülik a munkáját, és jutalomként bejárhatná az egész világot?

 

Biztosíthatom, hogy ha rászánja ezt a pár percet a jövőjére, nem fogja megbánni!

 

Igen, érdekel a lehetőség!

 

 

 

Átlapozná a katalógust?

 

Az aktuális katalógust IDE KATTINTVA érheti el.

 

 

Megújult a weboldalunk! Legújabb Oriflame oldalunkat itt tudja megtekinteni: Oriflame

 

oriflame

Bodzsárné Kati

Független Szépségtanácsadó

Gold Executive Direktor

#